Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΕΡΧΕΤΕ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙ ! ! ! ! ! !


Μια μεγάλη καλημέρα στους εναπομείναντες Ελλάδα!! Το blog είχε αναστείλει την λειτουργία του ως αποτέλεσμα απογοήτευσης-αγανάκτησης-απελπισίας. Τελικά αποφάσισα οτι φωνές αληθινές και αγανακτησμένες,απαγορεύετε να σιωπούν τέτοιες στιγμές που περνάμε σαν χώρα αλλα και γενικότερα σαν ανθρωπότητα..
Κατόπιν πολλών συζυτήσεων με φίλους και γνωστούς, θελω να μειραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις μου.. Άν αναλογιστούμε τα ποσοστά των εκλογών , τα bonus των πρώτων κομμάτων αλλα και τον αριθμό των αυλικών (υψηλόβαθμα στελέχη σε ΟΠΑΠ,ΔΕΗ κλπ, κομματικούς συνδικαλιστές σε όλους τους κλάδους εργασίας κλπ κλπ) και τους αυλικούς περι των αυλικών(Ελληνική πατέντα) καταλήγουμε σε ορισμένα τρομακτικά συμπεράσματα:
1.Όσοι δεν ντρέπονται σήμερα να πηγαίνουν να βάζουν στην κάλπη ψηφοδέλτια των κομμάτων του Ελληνικού κοινοβουλίου και ειδικότερα των 2 κομμάτων εξουσίας είναι άμεσα κερδισμένοι απο την κατάντια του ελληνικού κράτους και εποφελούνται απο την διαφροθά αυτού.Είναι όμως τόσοι πολλοί ωστε να εκλέγουν κυβέρνηση? Έχει δίκιο δηλαδή ο Πάγκαλος οτι τα φάγαμε μαζί? Εδώ έρχετε να απαντήσει το επόμενο συμπέρασμα.
2.Η πλειοψηφία των αν8ρώπων είναι καλοί και θέλουν το καλό του συνόλου μας αλλα είτε παραμένουν αδρανείς, είτε είναι ποτισμένοι μνησικακία απο τα ΜΜΕ τα οποία επιμένουν στην ψυχολογική και ψυχική διαμόρφωση του τηλεοπτικού κοινού κρατώντας το επίμονα στον καναπέ κατα την διάρκεια του βιασμού του.. Υπάρχει κ ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων οι οποίοι ενώ είναι καλοί είναι περισσότερο εγωιστές.. Δηλαδή αρνείτε να αλλάξει ψήφο αλλα ακόμα χειρότερα και άποψη, γιατί του είναι αδύνατον να παραδεχτεί οτι τόσα χρόνια, ήταν ένας μεγάλος μαλάκας που με την ψήφο αλλα κ τους αγώνες του το μόνο που κατάφερε, ήταν να γιγαντώσει το σύστημα που τον καταστρέφει.
3.Όλοι οι καλοί είμαστε διατεθημένοι να μεταναστεύσουμε πριν καν προσπαθήσουμε να αντιδράσουμε.
Τι σκατά έχουμε πάθει..? Γιατί κάνουμε σαν μουνιά κλαμένα ??? Τι σκατά μας εχουν κάνει? Πώς σκατά μας κρατάνε μουδιασμένους στους καναπέδες , ψάχνοντας στο google το τι γίνετε έξω απο την πόρτα μας..?? Γιατί δεν ανοίγουμε τα παράθυρα του σπιτιού μας μονο ζούμε σκοτεινά κ φοβισμένα..? Γιατί δεν μαζευόμαστε στις πλατείες μας να συζυτήσουμε κ να βρούμε λύσεις?
Αυτό που ετοιμάζουν για την χώρα μας μπορεί σε πολλούς απο εμάς να αξίζει να το ζήσουμε(για να βάλουμε μυαλό),αλλα σε καμία περίπτωση δεν αξίζει στην ίδια μας την χώρα, ως αφετηρία του παγκόσμιου πολιτισμού που ξεκίνησε! Έχουμε αφήσει τους λίγους να αποφασίζουν για την καταστροφή των παιδιών μας και ενώ βλέπουμε οτι αυτο υλοποιείτε υπάρχουν κάποιοι μεγαλομαλάκες που φωνάζουν για αποχή!! Ντροπή σε αυτούς που τα λένε αλλα κ μεγάλη ντροπή σε εμάς που τα ασπαζόμαστε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: