Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Εναλλακτική για έξοδο απο την κρίση που μόνο απο ένα blog θα μπορούσε να ακουστεί !!!!!!


Έχω κι εγώ ένα άδικο μέτρο να προτείνω στην κυβέρνηση προκειμένου να βγούμε απο την κρίση μιας και η ίδια παραδέχετε οτι στην έκτακτη κατάσταση που βρισκόμαστε πρέπει αναγκαστικά να παρθούν άδικα μέτρα , το οποίο όμως δεν θα είναι άδικο για 8.000.000-9.000.000 ανθρώπους αλλα για μερικές χιλιάδες μόνο...

Όχι δεν είναι το βαρετό και άνοστο "πάρτε τα απ'την πλουτοκρατία" αλλα κάτι πολύ πολύ δίκαιο για όλους μας..! Αύριο λοιπόν το πρωί να βγεί στο μπαλκόνι ο Έλληνας πρωθυπουργός και να πεί μπροστά σε όλα τα κανάλια σε απευθείας σύνδεση : Επειδή η χώρα βρίσκετε εκεί που βρίσκετε προτείνω δια δημοψηφίσματος σαν εναλλακτική στα απάνθρωπα μέτρα που πρέπει να παρθούν. Να δημευτούν οι περιουσίες όσων ασχολήθηκαν με την πολιτική(απο όλα τα κόματα) και την δημοσιογραφία (και των οικογενειών τους) απο την χούντα και μετά μέχρι και σήμερα..

Όποιος δέ αποδείξει οτι κατέχει νόμιμα την όποια περιουσία , θα του επιστραφεί άμεσα με ένα bonus 5% της αξίας της , μια μεγάλη συγνώμη και έναν τιμήτικο τίτλο που θα λέει ότι στα χρόνια της απάτης και της λεηλασίας της πατρίδας μας δεν υπέκειψε στο να "βουτήξει το δάχτυλο στο μέλι" αλλα επειδή και μόνο που συμμετείχε σε σχηματισμούς εξουσίας τον καθιστά συμέτοχο στη ληστεία (όχι συνένοχο) , θα του απαγορευτεί η οποιαδήποτε συμμετοχή στα κοινά του τόπου απο εδώ και στο εξής...!!

1 σχόλιο:

kametse είπε...

ΟΣΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΩΣ ΥΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΟΝ ( βλ. Γαλικὴ καὶ Ρωσικὴ Ἐπανάσταση) ΚΑΙ ΚΑΤ᾿ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ, ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥΤΟ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΔΥΝΑΣΤΗ ΣΕ ΡΟΛΟ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΥΠΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΚΙΣΗ ΤΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΝΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΕΚΦΡΑΣΘΗΚΕ ΜΟΝΟΝ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ. ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ Η ΧΙΛΙΕΤΗΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΕΩΔΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΓΟΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΡΛΟΜΑΓΝΟΥ.